ACTUEEL

Nieuws

Sleuteloverdracht pop up store

Eindelijk is het zover! De leerlingen van klas 4H van Nuenens College kunnen aan de slag in de toekomstige pop up store. Evi Bauwens nam op dinsdag 8 oktober namens de klas de sleutel in ontvangst. 

De komende tijd gaan onze leerlingen hard aan de slag om het lege pand om te toveren tot winkel. Op 8 november opent de winkel officieel zijn deuren. Tot die tijd zijn onze leerlingen druk met het inkopen van producten, het inrichten van de ruimte en het maken van reclame. Het doel? Ze laten ervaren hoe het is om te ondernemen. 

Kom jij ook langs?

De winkel, die te vinden is aan Berg 1A in Nuenen, is geopend op vrijdag 8 november (12.00 – 16.00 uur) en zaterdag 9 november (10.00 – 16.00 uur). Een leuke tip: koop hier je cadeautjes voor de feestdagen!

Waarom een pop up store?

Nuenens College vindt samenwerken met de regio belangrijk. Zo ook voor dit project. Leren doe je namelijk niet alleen binnen de schoolmuren, maar ook daarbuiten. Dankzij makelaar André Brood uit Valkenswaard kunnen ook dit jaar onze leerlingen een pop up store runnen. Bedankt, André!

Foto Evi
Poster Good, Better, Best

Hoe ga je om met prestatiedruk bij je puber?

JeanWiertz2

Oud-rector Jean Wiertz benoemd tot partijvoorzitter CDA